Mbrojtës për sharrat me tehe rrethore (ndalues dhe mbrojtës për sharrat me tehe rrethore) 2

Diametri maksimal i prerjes (metal) (mm): 200/225.

Për diametrin 200mm: FS 131, FR 410, FR 460, FS-KM.

Për diametrin 225mm: FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490.

 

 

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin