MS 150 C-E

Motosharra MS 150 C-E eshte dizenjuar nga STIHL per te permbushur nevojat e profesionisteve te cilet kryejne pune te vecanta, si gdhendja e trungjeve apo degeve ne forma te ndryshme, krasitja e pemeve frutore, shkurtimi i degeve te vogla te pemeve, si edhe prodhimi i druve te zjarrit. Me peshen e saj te lehte dhe fuqine e larte te prerjes, kjo motosharre mundeson prerje shume elegante te siperfaqeve drusore. MS 150 C-E eshte motosharra me e vogel dhe me e lehte ne kete kategori pune.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 150 C-E 23,6 1,0/1,3 2.8 30-25
WordPress PopUp Plugin