MS 661

Motosharra MS 661 C-M është motosharra që përdoret për punët më të vështira në botën e pylltarisë. Është e pajisur me teknologjinë “cutting-edge”, e cila rezulton në performancën më të mirë të mundshme. Kombinon në mënyrë të efektshme fuqinë me precizionin dhe komfortin, pa përmendur konsumin e ulët të karburantit, vibrimet e nivelit të ulët dhe raportin perfekt peshë-fuqi. Rrjedhimisht, është zgjedhja e parë për profesionistët e kësaj fushe. MS 661 C-M, gjithashtu, ka të integruar në strukturën e saj një microchip elektronik (M-Tronic), i cili rregullon në mënyrë automatike ndezjen, furnizimin me karburant, duke marrë si faktorë tempraturën, cilësinë e karburantit si edhe lartësinë. Si rezultat, shmanget përshtatja manualisht e karburatorit dhe sërish ruhet performanca e lartë e motorrit. Kjo e bën punën më të lehtë edhe për profesionistët më të arrirë të fushës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 661 C-M 91,1 5,4/7,3 7.4 50-71
Weight 7.4 kg
Dimensions 30 × 20 × 20 cm
WordPress PopUp Plugin