MS 251

E përshtatshme për gjetjen dhe prerjen e drurëve të zjarrit në pyll. Tendosje e zinxhirit e montuar në anë, me mjet prerës të fortë dhe rezistent, me zinxhir .325″ Pro për performancë të përmirësuar prerjeje. Gjithashtu e disponueshme me një shinë 40 cm për të prerë pemë të trasha.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 251 45,6 2,2/3,0 4.8 35-40
WordPress PopUp Plugin