MS 261 C-M ME ZINXHIR DURO 3

Shumë e mirë për punë ndërtimore. Vjen e pajisur me M-Tronic si standard, që nënkupton performancë motori të lartë në mënyrë konsistente dhe ndezje të lehtë për shkak të një pozicioni të vetëm ndezjeje. Zinxhir motosharre .325″-RD3 –Pro për rendiment të lartë prerjeje. Shumë mirë e përshtatshme për prerje drurësh të papastër.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 261 C-M ME ZINXHIR DURO 3 50,2 3,0/4,1 4.9 40
size

small, large

WordPress PopUp Plugin