Pantallona mbrojtëse protect FS për shikueshmëri të lartë

Për përdorim gjatë punës në shinat e trenit dhe në rrugë. Në portokalli të ndezur, copë të jashme shumë të fortë, mbrojtje nga goditjet me ajrosje, shirita reflektive dhe hapje të mëdha ventiluese në pjesën e pasme, si edhe me lidhëse për rripat FS. Mbrojtësja e patentuar e këmbëve FS përdoret për kushte pune ekstreme dhe mund të vendoset brenda xhepave të këmbëve.

Materiali: 70% poliestër, 30% pambuk.

Shiritat: 100% poliestër.

Pantallona: kategoria 2 e shikueshmërisë së lartë (EN ISO 20471).
Përmasat: XS–XXL.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin