PRERËSE gardhesh NË LARTËSI, ME KËND HL-KM 145°

Për shkurtimin e gardheve në lartësi dhe pranë tokës. Mekanizmi i rregullueshëm e lejon këtë pajisje të ndryshojë këndin sipas punës së nevojshme. Paloset lehtësisht dhe kursen hapësirën, gjatësia totale 148-158 cm. Pesha: 2.4 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin