RM 2 RT

Korrëse për plehërim të tokës, e lehtë në manovrim dhe efikase, me gjerësi prerjeje 46 cm për zona me sipërfaqe mesatare. Me përshtatje të lartësisë prerëse nga boshti, me dorezë shumë të butë dhe drejtimi me rrotat e përparme mundëson punë të rehatshme. Ofron tendosje të shpejtë Quick Fix, e cila bën të mundur palosjen e dorezave për transportim praktik. E pajisur me dorezë palosëse.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin