RRIP BATERIE ME MBROJTËSE

Rrip i fortë, në formë ergonomike me mbrojtëse të rehatshme për shpërndarjen e peshës midis ijeve dhe shpatullave. Pesha totale në dorë reduktohet, sepse bateria në këllëfin AP me kabllin lidhës vendosen në bel. Energjia furnizohet duke kombinuar aksesorë shtesë, si këllëfi AP me kabllin lidhës për vegla pune me një fole, dhe përveç kësaj shtohet një përshtatës AP për veglat me një hapësirë për një bateri. Nuk është i përshtatshëm për sistemin mbajtës komfort të BGA 200.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin