Rrip mbajtës

Ideal për punë komforte.Përfshirë vrimën për fiksimin e kapjes.

Për HLA 56, HLA 65 dhe HLA 66.
Pa shtojcën lidhëse, për FS 55-FS 70.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin