Rripa universalë

Për kositje dhe pastrim duke kursyer forcën e përdorur. Rripa ergonomikë, të rehatshëm, të lehtë, të cilët mund të kombinohen me rripin e kraharorit dhe çantën e veglave.
ADVANCE: Përmasë standarte, për FS 50-FS 560, FSA 90, FSA 130 dhe FSA 135. Versioni XXL për përdorues > 1.80 m në gjatësi, për FS 50-FS 560, FSA 90, FSA 130 dhe FSA 135.
ADVANCE PLUS: Me unazë të rehatshme mbajtjeje për bashkangjitjen dhe heqjen e shpejtë të sharrës së pastrimit. Për FS 50 – FS 560, FS 90, FSA 130 dhe FSA 135.
ADVANCE PLUS: portokalli e ndezur: Me shikueshmëri të lartë. Plotëson në mënyrë perfekte veshjet mbrojtëse kur korrim në zona të rrezikshme, me një unazë të rehatshme mbajtjeje për bashkangjitjen dhe heqjen e shpejtë të sharrës së pastrimit. Për FS 50-FS 560, FSA 90, FSA 130 dhe FSA 135.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin