RT 4112 SZ

Traktor korrës me shkarkim anësor, i cili ofron një përdorim të lehtë dhe të rehatshëm. Për mirëmbajtjen e sipërfaqeve shumë të mëdha me bar. Përfshin drejtimin STIHL me një pedale të vetme.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin