Set biberonash

Për të vënë bebet në gjumë: set biberonash për fansat e vegjël të STIHL të moshës 6 deri në 18 muaj. Ky biberon prej silikoni është i sigurt për shëndetin e bebeve dhe përputhet me standardin europian EN 1400.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin