SG 11

Spërkatës dore ergonomik, i lehtë për t’u përdorur për shpërndarjen e pesticideve të lëngshme. Pompë që punon qetë dhe në mënyrë efikase për punë të rehatshme. Standard me grykën konike.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin