Tub zgjatimi plastik

Tub zgjatimi për SG 11, pajisur me grykën reaktive. Për të trajtuar bimët që janë të vështira për t’u arritur si shkurret dhe trëndafilat. I përshtatshëm për SG 11.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin