SG 71

Spërkatës shpine, manual dhe me rripa, për përdorim profesional. Komfort i shtuar për pëdoruesin me anë të dorezës, e cila mund të montohet në të dy krahët dhe të zgjatet ose shkurtohet sipas nevojave të përdoruesit. Rripa të një cilësie të lartë dhe mbështetje që përshtatet me formën e kurrizit. Dorezë ergonomike me valvul mbyllëse dhe matës presioni. Gjatësia: afërsisht 55 cm, gjerësia: afërsisht 50 cm, thellësia: afërsisht 22 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin