Sistem mbajtës komfort për BGA 200

Falë sistemit mbajtës komfort, BGA 200 mund të përdoret në mënyrë të ndryshme – duke e mbajtur në dorë ose duke e lidhur në trup, në varësi të pozicionit të mbajtjes. Ndërrimi kryhet shpejt dhe garanton thjeshtësi në punë, veçanërisht kur punohet me kohë të zgjatur. Sistemi mbajtës komfort fiksohet në rripin e kofshës së baterive të lëvizshme AR. Bateritë AR dhe sistemi mbajtës për bateritë AR nuk përfshihen në dërgesë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin