SP 20 Aksesore shtese

Vjelëse e përshtatshme për kafen Arabike. Performancë e shkëlqyer vjeljeje në sajë të dy krehërave dhe strukturës optimale të ingranazheve.Aprovuar për KA 85 R, KA 120 R, FS 85 R, SP 92, HL 92, HL 94 dhe HT 70 K.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin