SP 482

Shkundës special me rendiment të lartë për ullinj dhe pemë frutore për korrje profesionale. Me sistem kundër dridhjes STIHL, motor të testuar STIHL 2-MIX, STIHL ElastoStart dhe rrip mbajtës. I disponueshëm në tre gjatësi boshti.
SP 482: me bosht 1.86 m.
SP 482: me bosht 2.26 m.
SP 482: me bosht 2.60 m.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin