Stilolaps me prekje miqësore ndaj ekraneve

Stilolapsi jonë, miqësor ndaj ekraneve, është një urë midis botëve analoge dhe digjitale! Njëra anë e stilolapsit mund të përdoret me celularë dhe tableta, ndërsa ana tjeter përmban majën e çeliktë të stilolapsit, e cila është e fshehur nën një kapak. Prej materiali mat të kromuar, me logon portokalli STIHL dhe me sipërfaqen e gomuar për një mbajtje sa më të rehatshme.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin