Thikë për bimësi të dendur BrushCut

Dy ose tre thika, të përbëra nga çeliku, të kthyeshme. Për rrallimin dhe heqjen e barërave të fortë, shkurreve apo ferrave të gjembëzuara.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin