Top futbolli

Top futbolli lëkure me një dizajn klasik që ofron argëtim si për fëmijët, ashtu edhe për të rriturit. Topi është i qepur me dorë, dhe ka në përbërje një gomë te brendshme, të pajisur me valvul sigurie që bën të mundur që topi të mos shfryhet.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin